Drie gloednieuwe, bloemmotieven geïnspireerd op de zomer.

BEPERKTE EDITIE Vlierbloesem Vlierbloesem

Vlierbloesem

Geïnspireerd door geperste vlierbloemen steekt deze handgeschilderde marineprint af tegen een rijke taupe basis. De achterzijde is voorzien van een delicaat marine stengelmotief.

Vlierbloesem kopen
BEPERKTE EDITIE Blauw Ruitje Blauw Ruitje

Blauw Ruitje

Een zacht korenbloemblauw ruitje is de perfecte manier om deze zomer een subtiel patroon in uw slaapkamer aan te brengen. Dit 2-in-2 ontwerp heeft een eenvoudig stengelpatroon op de achterkant.

Vlierbloesem kopen
BEPERKTE EDITIE Jasmijnblad Jasmijnblad

Jasmijnblad

Fris, kalmerend en herstellend. Een blozende jasmijnbloesem danst op een heldere witte achtergrond met een eenvoudige roze-roze streep op de achterkant.

Jasmijnblad kopen

Terug op velerverzoek

Maak contact met de natuur en verwelkom de zomer in je interieur met deze zachte, organische prints geïnspireerd op botanische planten.

Zomertuin

Met planten als inspiratiebron dansen kleurrijke handgetekende bloemen samen op een witte achtergrond. Met een klassieke geelwitte ruit op de achterkant. Fris, helder en levendig.

Winkel Zomertuin

Varen

Weelderige lagen met de hand getekende varenbladen in tinten groen aan de ene kant. En een eenvoudige sparrengroene streep op wit op de achterkant. Fris, kalmerend en verkwikkend.

Winkel Varen

Leemgrijs

Klei is een rijke, aardse kleur met de zachtheid van roze, geaard met vleugjes gebrand oranje, waardoor een warme, organische afwerking ontstaat.

Winkel Leemgrijs

Sparrengroen

Combineert de verkwikkende eigenschappen van groen met de kalmerende eigenschappen van blauw, Sparrengroen is een rustgevende aanvulling op de slaapkamer.

Winkel Sparrengroen

Schemerblauw

Een zacht, lieflijk blauw, dat doet denken aan een onbewolkte hemel. Blauw wordt beschouwd als de beste kleur voor een rustige slaap.

Winkel Schemerblauw

Strogeel

Een zonnige, honingkleurige strokleur die warmte en vrolijkheid brengt in elke slaapkamer. Dit opgewekte geel is een must-have voor de zomer.

Winkel Strogeel

Winkel andere collecties