Lakens verzorgen

Lakens verzorgen

Was je lakens regelmatig. We raden aan om op 40°C te wassen en aan de lucht te drogen, maar als je dat liever doet, kun je de droger ook op een laag pitje laten drogen! Was je lakens regelmatig. We raden aan om op 40°C te wassen en aan de lucht te drogen, maar als je dat liever doet, kun je de droger ook op een laag pitje laten drogen!
Strijken is niet nodig voor oude lakens, maar als je het toch doet, strijk dan op een laag pitje. Strijken is niet nodig voor oude lakens, maar als je het toch doet, strijk dan op een laag pitje.
We raden aan om je lakens elke twee weken te verschonen, maar als je veel zweet of huisdieren hebt die op je bed slapen, moet je ze misschien vaker wassen. We raden aan om je lakens elke twee weken te verschonen, maar als je veel zweet of huisdieren hebt die op je bed slapen, moet je ze misschien vaker wassen.
Bewaar je lakens op de juiste manier. Als je je lakens niet gebruikt, bewaar ze dan op een koele, droge plek. Bewaar je lakens op de juiste manier. Als je je lakens niet gebruikt, bewaar ze dan op een koele, droge plek.
Handdoeken onderhouden

Handdoeken onderhouden

We raden aan om te wassen op 40°C en met vergelijkbare kleuren om kleurvervaging te voorkomen. We raden aan om te wassen op 40°C en met vergelijkbare kleuren om kleurvervaging te voorkomen.
We raden aan om elke 3-4 wasbeurten wasverzachter te gebruiken. Wasachtige aanslag van wasverzachter kan de vezels van handdoeken aantasten en het absorptievermogen verminderen. We raden aan om elke 3-4 wasbeurten wasverzachter te gebruiken. Wasachtige aanslag van wasverzachter kan de vezels van handdoeken aantasten en het absorptievermogen verminderen.
Schud uw handdoeken als u ze uit de wasmachine haalt. Dit helpt de katoenen vezellussen op te schudden die het absorptievermogen bevorderen en de droogtijd versnellen. Schud uw handdoeken als u ze uit de wasmachine haalt. Dit helpt de katoenen vezellussen op te schudden die het absorptievermogen bevorderen en de droogtijd versnellen.