'Beter slapen' - Het fundament waarop ons bedrijf is gebouwd is.

Voordat we Linenbundle startte, werkten we meer dan 10 jaar in de beddengoedbranche. Toch konden we maar geen lakens vinden die ons versteld deden staan. We wilden premium kwaliteit, verantwoord geproduceerd beddengoed, dat je nachtrust echt verbetert. En we wilden dat het redelijk geprijsd was.

Twee jaar later hadden wij eindelijk het perfecte beddengoed ontworpen. Superzachte lakens van hoge kwaliteit en milieuvriendelijke materialen, allemaal ontworpen om je de slaap van je dromen te geven.

Het fundament waarop ons bedrijf is gebouwd, is 'Beter Slapen'. Dit begint met een ethische inkoop en een duurzame productie en eindigt met jou, onze klant, die beter slaapt.

Slaap is belangrijk.

Een goede nachtrust is heel belangrijk. En hoewel we misschien niet altijd onze 8 uur halen, is het gevoel en de zachtheid van ons beddengoed ontworpen om ervoor te zorgen dat de slaap die we krijgen ook daadwerkelijk telt. Verbeterd slapen met Linenbundle kan betekenen:

  • Verhoogde energie - geen chagrijnige ochtenden meer!
  • Verbeterde concentratie op het werk.
  • Zorgen voor je emotionele welzijn en het verminderen van stress.
  • Verbeterde celvernieuwing - verhoogde immuniteit en een gezondere huid.

Duurzaam en
ethisch geproduceerd.

Wij streven naar een positieve impact, niet alleen op mensen, maar ook op de planeet. Het is niet alleen een bedrijfsstrategie, het is ook onze morele verplichting


Wij gebruiken alleen het zuiverste, 100% katoen in onze lakens en 100% gerecyclede materialen in onze dekbed- en kussenvullingen, waarmee we vorig jaar 13,2 miljoen gram plastic van de stortplaats hebben gehaald. We zorgen ervoor dat onze boeren eerlijk betaald krijgen, dat onze grondstoffen een minimale impact op het milieu hebben en we werken alleen samen met producenten die onze kernwaarden delen.


Meer over onze ethiek
Linenbundle Ethics. Sustainable bedding.
Meer over onze ethiek