Ons verhaal

Wij richten ons op het creëren van kwalitatieve bed- en badartikelen voor een comfortabeler huis. Onze missie is onze klanten te helpen beter te slapen en een luxueuze vijfsterrenhotelervaring thuis te creëren. Ons assortiment luxe beddengoed en handdoeken is zorgvuldig samengesteld en duurzaam en ethisch verantwoord geproduceerd. Bij het maken van elk product zijn twee dingen essentieel: kwaliteit en duurzaamheid.

Ontmoet de oprichters

Ontmoet de oprichters

Voordat we aan de slag gingen met Linenbundle hebben we meer dan 10 jaar in de beddengoedbranche gewerkt. Toch konden we geen lakens vinden waar we heel blij van werden. We wilden premium kwaliteit, verantwoord geproduceerd beddengoed dat je slaap daadwerkelijk verbeterde en dat het redelijk geprijsd was.

Twee jaar later waren we eindelijk tevreden dat we de best mogelijke producten hadden gemaakt. Hoogwaardige, superzachte luxe lakens en accessoires die goed zijn voor het milieu, allemaal ontworpen om je de slaap van je dromen te geven. Het fundament waarop ons bedrijf is gebouwd is Sleeping Better. Dit begint met ethische inkoop en duurzame productie, en eindigt met jou, onze klant, die beter slaapt.

We blijven ons inzetten om je mooie, luxe producten te bieden tegen een betaalbare prijs. Bedankt om deel uit te maken van dit avontuur.

Thomas, Aine, Stacey & Paul

Betaalbare luxe.

Betaalbare luxe.

Een investering in je slaap hoeft niet slecht te zijn voor het milieu. Wij zijn gepassioneerd om luxe beddengoed rechtstreeks naar onze klanten te brengen zonder het opgeblazen prijskaartje. Hoe doen we dat? We halen de tussenpersonen eruit. Door rechtstreeks vanaf onze fabrieksvloer te verkopen en geen groothandelskosten, licentiekosten voor merken, meerdere logistieke kosten en hoge huurprijzen te betalen, sluiten we alle tussenpersonen uit en geven we de besparingen door aan u!

Koop minder, gebruik meer.

Koop minder, gebruik meer.

Onze lakens zijn niet alleen een investering in de gezondheid van je slaap, maar ook een investering in een kwaliteitsproduct dat ontworpen is om de tand des tijds te doorstaan. Onze eenlaags katoen met lange vezels resulteert in een sterker product en een gladder oppervlak met minder blootliggende vezeleinden. Dit betekent dat onze lakens niet zullen pluizen of scheuren zoals goedkopere alternatieven. Ze zijn bestand tegen regelmatig wassen in de wasmachine en worden na verloop van tijd zelfs zachter.

Duurzaam gemaakt, ethisch verantwoord.

Duurzaam gemaakt, ethisch verantwoord.

Het katoen dat we gebruiken is Fair-Trade gecertificeerd en geaccrediteerd door het BCI. We zorgen ervoor dat boeren een eerlijk leefbaar loon krijgen, uitkeringen ontvangen zoals verzekeringen en moederschapsuitkeringen en dat we alleen samenwerken met makers die onze kernwaarden delen. Het is onze passie om beddengoed beter te maken, dus de productieprocessen die we gebruiken, zoals het opvangen van regenwater en het gebruik van enkel groene energie om molens van stroom te voorzien, helpen ons allemaal om minder impact op het milieu te hebben.

We gebruiken alleen premium FairTrade-katoen om ons beddengoed te produceren, dat is gecertificeerd door het Better Cotton Initiative. Dit betekent dat we ons inzetten voor duurzame katoenteelt en de impact op onze planeet verminderen.

Better Cotton Initiative Oeko Tex

Word lid van onze community