Wij creëren beddengoeddat lang meegaat.

Duurzaamheid is een kernprioriteit bij het ontwerp en de productie van elke Linenbundle-deken. Hierdoor wordt tijd en geld bespaard én wordt het milieu beschermd door het aantal gefabriceerde producten dat u moet kopen te verminderen.

Linenbundle - Linen That Lasts

Investeer nu, bespaar later.

Onze lakens zijn een investering, een investering in kwaliteit en comfort. Het kopen van goedkoop beddengoed resulteert meestal in pilling, opbollen en de lakens die hun vorm verliezen.

Onze lakens voelen superieur aan (dat moet je voelen om het te geloven!) en bieden langdurige zachtheid, wat betekent dat als je eenmaal je bundel hebt gekocht, je nooit meer hoeft na te denken over vervangingen vanwege kwaliteit.


Kwaliteit dat een leven lang meegaat.

Duurzame lakens zijn een prioriteit bij Linenbundle. Door de constructie van onze lakens behoudt ons beddengoed ook na verloop van tijd zijn kwaliteit. Dit bereiken we onder meer door het gebruik van enkellaags garen, langstapelig katoen en de perfecte draaddichtheid.

Onze lakens zijn bij de eerste wasbeurt net zo zacht en luxueus als bij de 1000e wasbeurt. Ze zullen niet pluizen of opbollen, onze 365 dagen garantie staat daar achter.

Terugkooppercentage verlagen

De meest milieuvriendelijke lakens liggen al in je linnenkast. We weten dat wanneer de kwaliteit niet van het gewenste niveau is dat het zou moeten zijn, je nieuw beddengoed moet blijven kopen.

De lakens van Linenbundle zijn niet 'Fast-Fashion'. Onze lakens gaan een leven lang mee, dus je kunt beter slapen én je steentje bijdragen aan de planeet.

Onze 365 dagen garantie.

Onze lakens zijn gemaakt om lang mee te gaan. Als ze scheuren of rafelen, maken wij het goed en vervangen we ze gratis.

Veelgestelde vragen

Koop minder, eis meer.

Duurzaamheid is een kernprioriteit bij het ontwerp en de fabricage van elk Linenbundle-laken. Je kunt dus minder kopen en superieure kwaliteit verwachten.

Beddengoed kopen

Duurzaam gemaakt, ethisch verantwoord.

We hebben allemaal de plicht om voor onze planeet te zorgen. Wij zorgen ervoor dat alle boerderijen, molens en fabrieken waarmee we werken onze visie delen.

Meer over onze ethiek