Productinformatie

Denk eraan dat ons klantenserviceteam alle vragen in het Engels zal beantwoorden.

Onze hoeslakens rekken uit tot 32 cm. Als je een dieper matras hebt dan dit, kan je kiezen voor een plat laken om er zeker van te zijn dat het past.

Op dit moment hebben we geen stalen of swatches. Als u de stof wilt voelen of wilt zien of een kleur bij een kamer past, raden wij u aan een paar kussenslopen te kopen. Als ze bevallen en u wilt de volledige bundel kopen, neem dan contact op met onze klantenservice (help@linenbundle.com) die u een code zal geven waarmee u de kussenslopen uit uw bundelaankoop kunt crediteren.

Wij raden aan ze te wassen op 40°C en ze in de droogtrommel te drogen op een lage temperatuur. 

We raden aan de lakens in de openlucht te laten drogen voor het beste resultaat, maar als u ze in de droogtrommel droogt, moet u dat op een lage temperatuur doen. 

De lakens zijn gemakkelijk te strijken, maar het strijken van de lakens is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommige klanten geven de voorkeur aan de meer relaxte look die het beddengoed krijgt door het niet te strijken.

Ja, al ons linnengoed is STANDARD 100 door OEKO-TEX® #17.HUS.08214 Hohenstein. OEKO-TEX is een wereldwijd onafhankelijk test- en certificeringssysteem dat test op schadelijke stoffen die bij wet verboden of gereguleerd zijn en op chemicaliën waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid. Ook testen zij op kleurvervaging en zuurgraad als voorzorgsmaatregel om de gezondheid in elke fase van de productie te waarborgen.

Al onze lakens zijn OEKO-TEX gecertificeerd, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke of giftige chemicaliën. Ze hoeven dus niet per se gewassen te worden, maar voor de beste ervaring bij het eerste gebruik raden we aan ze te wassen! De keuze is echter aan u!

Ons productteam is altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten.

Onze dekbedovertrekken hebben een knoopsluiting. Yay!

Wij verkopen of accepteren momenteel geen cadeaubonnen. 

Wij zijn ons bewust van de milieu-impact van het cultiveren van katoen en daarom werken wij met fabrieken die milieubewuste processen hebben opgezet, zoals het recyclen van water. Bij het opzetten van het bedrijf hebben we ons buitengewoon ingespannen om ervoor te zorgen dat we alleen met bedrijven in onze toeleveringsketen werken die werknemers eerlijk betalen. We hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat we ethische, duurzame producten gebruiken. Zo gebruiken we voor onze lakens katoen met Oeko-Tex-certificaat, een milieuvriendelijkere manier om katoen te produceren, en gebruiken we voor onze dekbedden en kussens microvezels van gerecycleerde producten in plaats van dierlijke veren.

Onze kussenslopen zijn standaard (klassieke) stijl. We bieden momenteel geen Oxford stijl aan, maar schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige productlanceringen.

Onze kussenslopen worden per paar verpakt en verkocht.  U ontvangt 1 of 2 paar kussenslopen, afhankelijk van de bundel die u kiest.

U vindt onze handige maattabel op al onze productpagina's.

Het is belangrijk om te weten dat kortingscodes alleen geldig zijn voor de aangegeven data en op elk moment kunnen worden ingetrokken. Er kan slechts één voucher/kortingscode per bestelling worden gebruikt.

Retourneren

We accepteren retourzendingen binnen 60 dagen, op voorwaarde dat de artikelen ongewassen, ongebruikt en in de originele verpakking zijn. Wegens hygiënische redenen kunnen wij Kussens & Dekbedden niet retour nemen.

Wij accepteren retourzendingen tot 60 dagen na aankoop. Om een artikel te retourneren, kunt u ons een e-mail sturen naar help@linenbundle.com - vermeld uw bestelnummer. en de artikelen die u wilt retourneren.

Om een retourzending voor een terugbetaling te initiëren, moeten artikelen ongebruikt en ongewassen zijn in hun originele verpakking en met alle labels eraan.

Garantie

Op al ons linnengoed geven wij een garantie op ballen, trekken, scheuren en rafels, mits de onderhoudsinstructies voor het product zijn opgevolgd.

Op al ons linnengoed geven wij een garantie. Als uw linnengoed gaat klitten, trekken, scheuren of rafelen en u hebt de onderhoudsinstructies opgevolgd, stuur dan foto's samen met een samenvatting van het probleem naar de klantenservice die het probleem zal onderzoeken en het artikel gratis zal vervangen.

Dankzij onze garantie wordt ons linnengoed gratis vervangen als het gaat klitten, trekken, scheuren of rafelen wanneer u de onderhoudsinstructies hebt opgevolgd. Wij kunnen geen terugbetalingen doen voor producten buiten het standaard retourbeleid van 30 dagen voor ongebruikte artikelen.

Promotiecode

Een goede deal mag u nooit mislopen! Dat snappen we, dus neem contact op met de klantenservice met de code die u wilde gebruiken en het % korting dat u volgens u zou moeten krijgen en wij betalen u de ontbrekende korting terug.

Oeps! Stuur onze klantenservice een bericht met de code en de URL van de winkel waar u de code probeert toe te passen en zij zullen het probleem onderzoeken en contact met u opnemen.

Er kan maar 1 kortingscode per bestelling worden toegepast, als je een 2e kortingscode hebt ontvangen maar we zijn op dat moment in de uitverkoop, bewaar dan gerust de 2e kortingscode tot de uitverkoop periode voorbij is om er op een volgende bestelling van te profiteren

Indien u een bestelling plaatste in de 7 dagen voor de start van een uitverkoop, neem dan contact op met de klantendienst en zij zullen de beschikbare opties bekijken.

Voor elke promotieperiode met gratis geschenken zullen wij extra FAQ's publiceren waarin de voorwaarden van de verkoop worden toegelicht

Op bestellingen boven de €200 bieden wij gratis verzending, indien uw bestelling door de korting niet meer boven dit bedrag uitkomt dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Om dit te verwijderen kunt u de kortingscode annuleren of extra artikelen toevoegen aan uw winkelwagen om er zeker van te zijn dat u het vereiste minimumbedrag heeft besteed.