How can we help you?

FAQ

Productinformatie

Black Friday

Onze klantendienst is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. We streven ernaar om binnen 48 uur uw e-mail te beantwoorden.

(We ervaren een groter volume als gevolg van onze Black Friday Koopjes - we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen)

We zijn er om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. 🙂

Contact klantenservice

Denk eraan dat ons klantenserviceteam alle vragen in het Engels zal beantwoorden.

Hoe diep zijn jullie hoeslakens?

Onze hoeslakens rekken uit tot 32 cm. Als je een dieper matras hebt dan dit, kan je kiezen voor een plat laken om er zeker van te zijn dat het past.


Biedt u monsters/staaltjes aan?

Op dit moment hebben we geen stalen of swatches. Als u de stof wilt voelen of wilt zien of een kleur bij een kamer past, raden wij u aan een paar kussenslopen te kopen. Als ze bevallen en u wilt de volledige bundel kopen, neem dan contact op met onze klantenservice (help@linenbundle.com) die u een code zal geven waarmee u de kussenslopen uit uw bundelaankoop kunt crediteren.


Hoe moet ik de lakens wassen?

Wij raden aan ze te wassen op 40°C en ze in de droogtrommel te drogen op een lage temperatuur. 


Kan ik deze lakens in de wasdroger drogen?

We raden aan de lakens in de openlucht te laten drogen voor het beste resultaat, maar als u ze in de droogtrommel droogt, moet u dat op een lage temperatuur doen. 

Moeten ze gestreken worden?

De lakens zijn gemakkelijk te strijken, maar het strijken van de lakens is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommige klanten geven de voorkeur aan de meer relaxte look die het beddengoed krijgt door het niet te strijken.


Zijn uw lakens vrij van giftige en schadelijke chemicaliën?

Ja, al ons linnengoed is STANDARD 100 door OEKO-TEX® #17.HUS.08214 Hohenstein. OEKO-TEX is een wereldwijd onafhankelijk test- en certificeringssysteem dat test op schadelijke stoffen die bij wet verboden of gereguleerd zijn en op chemicaliën waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid. Ook testen zij op kleurvervaging en zuurgraad als voorzorgsmaatregel om de gezondheid in elke fase van de productie te waarborgen.

Moet ik ze wassen voor het eerste gebruik?

Al onze lakens zijn OEKO-TEX gecertificeerd, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke of giftige chemicaliën. Ze hoeven dus niet per se gewassen te worden, maar voor de beste ervaring bij het eerste gebruik raden we aan ze te wassen! De keuze is echter aan u!

Komen er nog meer kleuren?

Ons productteam is altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten.


Hoe sluiten jullie dekbedovertrekken?

Onze dekbedovertrekken hebben een knoopsluiting. Yay!

Verkopen jullie cadeaubonnen?

Wij verkopen of accepteren momenteel geen cadeaubonnen. 

Zijn jullie lakens duurzaam?

Wij zijn ons bewust van de milieu-impact van het cultiveren van katoen en daarom werken wij met fabrieken die milieubewuste processen hebben opgezet, zoals het recyclen van water. Bij het opzetten van het bedrijf hebben we ons buitengewoon ingespannen om ervoor te zorgen dat we alleen met bedrijven in onze toeleveringsketen werken die werknemers eerlijk betalen. We hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat we ethische, duurzame producten gebruiken. Zo gebruiken we voor onze lakens katoen met Oeko-Tex-certificaat, een milieuvriendelijkere manier om katoen te produceren, en gebruiken we voor onze dekbedden en kussens microvezels van gerecycleerde producten in plaats van dierlijke veren.

Welke stijl zijn jullie kussenslopen?

Onze kussenslopen zijn standaard (klassieke) stijl. We bieden momenteel geen Oxford stijl aan, maar schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige productlanceringen.

In de bundel staat dat ik 4 kussenslopen ontvang maar ik krijg maar de optie om er 2 te kiezen

Onze kussenslopen worden per paar verpakt en verkocht.  U ontvangt 1 of 2 paar kussenslopen, afhankelijk van de bundel die u kiest.

Welke maat zijn jullie lakens?

U vindt onze handige maattabel op al onze productpagina's.


Retourneren

Ik wil mijn bestelling terugsturen

Het spijt ons dat te horen! Wij accepteren retourzendingen binnen 60 dagen, mits de artikelen ongewassen, ongebruikt en in de originele verpakking zijn. 

Stuur uw retourzending naar het onderstaande adres en stuur ons klantenserviceteam een kopie van uw trackingnummer, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw geld tijdig wordt teruggestort. 

Retouradres:


Linenbundle Returns, Bleckmann

DC Grobbendonk

Industrieweg 38C

2280, Grobbendonk

Belgium

Garantie

Waarop is de garantie van toepassing?

Op al ons linnengoed geven wij een garantie op ballen, trekken, scheuren en rafels, mits de onderhoudsinstructies voor het product zijn opgevolgd.

Ik heb een probleem met de garantie

Op al ons linnengoed geven wij een garantie. Als uw linnengoed gaat klitten, trekken, scheuren of rafelen en u hebt de onderhoudsinstructies opgevolgd, stuur dan foto's samen met een samenvatting van het probleem naar de klantenservice die het probleem zal onderzoeken en het artikel gratis zal vervangen.

Ik heb liever een terugbetaling in plaats van een vervanging onder garantie

Dankzij onze garantie wordt ons linnengoed gratis vervangen als het gaat klitten, trekken, scheuren of rafelen wanneer u de onderhoudsinstructies hebt opgevolgd. Wij kunnen geen terugbetalingen doen voor producten buiten het standaard retourbeleid van 30 dagen voor ongebruikte artikelen.


Promotiecode

Ik ben vergeten mijn kortingscode toe te passen

Een goede deal mag u nooit mislopen! Dat snappen we, dus neem contact op met de klantenservice met de code die u wilde gebruiken en het % korting dat u volgens u zou moeten krijgen en wij betalen u de ontbrekende korting terug.


Mijn kortingscode werkt niet

Oeps! Stuur onze klantenservice een bericht met de code en de URL van de winkel waar u de code probeert toe te passen en zij zullen het probleem onderzoeken en contact met u opnemen.


Wanneer ik een tweede kortingscode toepas, wordt de eerste code gewist

Er kan maar 1 kortingscode per bestelling worden toegepast, als je een 2e kortingscode hebt ontvangen maar we zijn op dat moment in de uitverkoop, bewaar dan gerust de 2e kortingscode tot de uitverkoop periode voorbij is om er op een volgende bestelling van te profiteren


Ik heb onlangs een bestelling geplaatst en jullie bieden nu een betere prijs aan

Indien u een bestelling plaatste in de 7 dagen voor de start van een uitverkoop, neem dan contact op met de klantendienst en zij zullen de beschikbare opties bekijken.

Promotieperiodes en gratis geschenken

Voor elke promotieperiode met gratis geschenken zullen wij extra FAQ's publiceren waarin de voorwaarden van de verkoop worden toegelicht


Na korting is de waarde van mijn bestelling onder de drempel voor gratis verzending gekomen

Op bestellingen boven de €50 bieden wij gratis verzending, indien uw bestelling door de korting niet meer boven dit bedrag uitkomt dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Om dit te verwijderen kunt u de kortingscode annuleren of extra artikelen toevoegen aan uw winkelwagen om er zeker van te zijn dat u het vereiste minimumbedrag heeft besteed.

Voorwaarden van kortingscodes

Het is belangrijk om te weten dat kortingscodes alleen geldig zijn voor de aangegeven data en op elk moment kunnen worden ingetrokken. Er kan slechts één voucher/kortingscode per bestelling worden gebruikt.